Hjemmesiden

Er lidt ligesom sokkelen på et hus, hvis der er revner i fundamentet fungere det bare ikke!!!

Den rigtige vej & strategi, til et skrapt, markant kundegrundlag!

Hjemmesiden

Vi designer det hele fra A-Z og hjælper med at lægge din strategi for fremtiden online. Når vi ved hvad målet er, kan vi designe ud fra det. Hele hjemmesiden handler om at præsentere jeres virksomhed, skabe et skarpt online brand, der skaber kunder. 

Fotograf til hjemmesiden

Ingen tvivl!!! Dine kunder hader dårlige billeder, der ikke viser virksomheden som den er. Så gør det ordentligt første gang, det er langt billiger!! Pssssssst……Billeder handler også om SEO, prøv lige og lav en billedsøgning på Google!!!

Indhold på hjemmesiden

En hjemmeside skal jo fyldes og den del kaldes web design content, allerede her starter SEO – SEO handler om alt hvad du fylder ind på virksomhedens hjemmeside, det skal laves så det passer til jeres strategi for de online mål i har! Vi hjælper jer med at lave en strategi!!

SEO optimering & tekster

Hvis en hjemmeside ikke bliver SEO optimeret, vil den aldrig kunne opnå synlighed i online søgninger og dermed aldrig kunne findes af nye kunder. Vi laver derfor kun SEO optimeret hjemmesider, for alt andet giver simpelhen ikke mening!!

Stand out succes med online markedsføring

En ny hjemmeside, handler om meget mere end 5. sider om din virksomhed!!

Der er mange faser der skal tænkes over, når virksomheden skal have ny hjemmeside. Det er lige fra idefasen til det færdige produkt. Virksomheder har en hjemmeside for at oplyse kunder, nye som gamle og i har den for at kunne genere nye kunder igennem den!. Den skal repræsentere virksomhedens kultur & være optimeret til et online marked, vi skaber derfor kun køreklare produkter i samarbejde med jer.

Ny hjemmeside?

Fotograf & visuel præsentation til hjemmesiden?

SEO tekster & indhold på hjemmesiden?

SEO tekster & indhold på hjemmesiden?

Salgssystemer og leads på hjemmesiden

Arbejder du i maketing?

Mangler du tips og trix, helt “hands on” konkrete løsninger på problemstillinger omkring online markedsføring? Så kan vores blog hjælpe dig, vi dele gerne vores viden og holder dig up to date med de nye ting der hele tiden opstår, i en så agil verden som et online marked er.

Du er velkommen til at tilmelde dig vore blog og nyhedsbrev – Hvad får du så? Nyhedsbrevet tilsendt på mail og en notifikation, når der er en ny artikkel på bloggen!

Bruger vi din mail til andet? Nej det gør vi ikke og du modtager ingen spam!!!

Hjemmeside Løsninger & det med “hvad koster en ny hjemmeside?

Den lille virksomhed

Løsningen til den lille virksomhed, der har et behov for en lille hjemmeside med 1. forside og 5.undersider.

Den mellemstore virksomhed

Løsningen til den mellemstore virksomhed, der har behov for 1. forside og 10. undersider.

Den store virksomhed

Løsningen til den store virksomhed, der har brug for 1. forside og 20. undersider.

Book et møde med os, det er uforpligtende og kan betyde god sparring for dig!.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus malesuada nibh quam. A congue ante ultricies sit amet. Maecenas ante mauris, placerat in pretium non, sagittis a leo. Nulla feugiat ipsum facilisis finibus ornare. Donec placerat bibendum purus ac volutpat.

Maecenas ligula nisi, mollis ac nulla et, sagittis lobortis erat. Vestibulum rutrum at quam vitae consectetur. Suspendisse ullamcorper hendrerit turpis, ac cursus eros lacinia at. Donec vitae fermentum ligula. Sed porta ac ante ut maximus. Donec aliquet leo porta, viverra diam ut, accumsan metus.

Vi bider ikke & svare rigtig gerne på alle spørgsmål!