Virksomhedens præsentation

På hjemmesiden, betyder alt for måden kunder ser jer på!

Optimeret & skarp visuel præsentation!

Stemningbilleder i virksomheden

Stemningsbilleder er med til at vise virksomheden og dens kultur frem for jeres kunder som besøger jeres hjemmeside. Pakken levere også billeder til de sociale medier og de post i har behov for her, tryksager m.m. Der bliver ca. 6 – 800 billeder ud af pakken og i får 80 valgfri redigeringer, som i selv vælger eller vi vælger for jer!

Medarbejder portrætter

10 forskellige baggrunde og portrætter på om os siden, det virker ikke godt for jeres design. Det giver samtidigt ikke et særlig godt indtryk af hvem jeres medarbejder er! Et portræt skal ikke bare vise personen, men også personligheden bag. Vi kommer til jer i virksomheden og medarbejderne mister minimal arbejdstid.

Events i virksomheden

Alle virksomheder har fra tid til anden events, det kan være alt fra temadagen til store møder m.m – Vi dækker hele eventet eller dele af det, med fokus på stemning og alle vigtige detaljer. Herefter har i en fotoserie af eventet, der har fanget stemningen, smil, taler, debat og dagens forløb. En pakke som denne giver typisk 1000 – 1500 billeder, hvoraf 80 vælges til redigering!

Portrætter til sociale profiler

Det er bare ikke ligemeget hvilket billede, man vælger og sælge sig selv med på de sociale profiler – Uanset om du er medarbejder, iværksætter eller chefen. Billedet er det første indtryk andre mennekser får at dig, i den professionelle verden. Det skal udstråle klart hvem du er, vise din personlighed og vigtigst af alt give et godt indtryk! First impressions, de tæller !!

Pakke til hjemmesiden

En hjemmeside kræver mange billeder, ofte mange flere end man regner med. Derfor ender mange virksomheder med en sammesætning imellem royalty free billeder og leverandør billeder. Det skaber ofte et “finpoleret” udtryk, der gør det umuligt for jeres kunder, at se hvem i er. Denne pakke levere alle de billeder i mangler, inklusiv medarbejder portrætter!

Produkt & reklame billeder

Webshop, tryksager, produkt præsentationer, jeres produkter er i sidste ende det der skaber omsætning og præsentationen af dem har stor betydning. Vi kan hjælpe jer med alt fra Produkt billeder, til arbejdsprocesser beskrevet visuelt i virksomheden eller på en lokation. Vi tilpasser pakken efter det i har behov for og der er ingen fast driver, på denne løsning!

Hvad er en visuel profil & hvad betyder den for en virksomhed?

Vi har 4 sanser & vi bruger dem alle når vi køber!

Vi ka høre, føle, smag og se! Uanset om produktet i virksomheden er dig, produkter, de ansatte, kulturen m.m, er synssansen en af de sanser jeres kunder bruger når de køber hos jer. Det de ser skal virke troværdigt, være oplysende, efterlade indtryk, give en fornemmelse af jeres virksomhed og det i kan! Uden en skrap visuel profil, bliver virksomheden bar en af alle de andre!

Har i et skarpt brand?

Kan jeres kunder genkende & identifisere hvad i står for?

Hvor meget tror i synssansen tæller, når vi køber ?

Visuelle profiler handler også om strategi og slag!

Personligt Brand?
Er det dig dine kunder køber?

Hvis du ejer den type virksomhed hvor du er behandler, psykolog, wedding planner, psykolog, konsulent, kunstner, makeup artist, eller på anden måde sælger en vare hvor kunden ikke får et fysisk produkt med hjem, er en stærk og skarp brand profil vigtig for dig. Det er den fordi dine kunder “køber dig” ! Du skal give dem mulighed for allerede i købsfasen og blive bevidst om hvem du er, hvad du kan, virke troværdig og skabe tillid. Du kan i denne fase kun bruge dine skrevne ord og dine billeder/videoer! Det giver mening og skabe en god og professionel præsentation fra starten, det er dit brand der skal give dig kunder!!

Kunne du forstille dig en hjemmeside uden billeder?.

En hjemmeside uden nogen form for visuelt design, det lyder kedeligt og det bliver også en ret bar oplevelse. Vi har som mennekser alle sanser og de er alle tilstede når vi træffer beslutninger. Uanset om vi sidder som direktør i en større virksomhed, eller er forbruger ude på gaden. 

Vi træffer ikke kun beslutniger med vores rationelle tanker, der er igennem tiden udført mange markedsførings studier der taler om dette. 

Det handler i sidste ende om kommunikation med målgruppen og det visuelle kommunikerer ligeså meget som ord……

Psssssssst….. Det skal så også nævnes at en optimeret visuel profil, kan have gode SEO effekt for jeres hjemmeside.

 

Kontakt os idag og få en plads i kalenderen i morgen!