Sikkerhed på nettet

Der har aldrig været så mange hjemmesider på nettet som i 2018. Det betyder også flere og flere kriminelle får øjenene op for mulighederne her. Desværre bliver sikkerhedenCMS hjemmesider, som WordPress ofte glemt, eller nedprioriteret. Men det er jo skørt at betale en formue for en ny hjemmeside, SEO optimering, Linkbuilding samt implementering af plugins og webshop hvis man en dag bliver hacket, får virus på sitet eller nogen finder frem til passwordet og installere Malware eller laver phising på sitet. Der findes idag mange muligheder for at beskytte jeres hjemmeside. Man kan lave dobbelt password sikring, sikre der dagligt laves en backup/sikkerhedskopi af hjemmesiden, man kan installere en firewall og benytte Wordfence. Det kræver dog en del teknisk indsigt selv at håndtere disse installeringer og ikke mindst vedligeholde og opdatere dem.

til kamp mod hackere

Få jeres webbureau til at sikre jeres site og vedligeholde det

Mange større webbureuaer idag hjælper både private og erhverv med at sikre og vedligeholde deres hjemmesider mod både hacking, Malware, Virus og Phising. Der går mange grumme historier om virksomheder, blandt andet Mærsk, hvor en hacker har fundet en svaghed i deres systemer og tvunget dem til at betale en løsesum for at få adgang til deres data igen. Læs artiklen om Mærsk her. Når man kigger på Mærsk artiklen, bør det være åbenlyst for enhver at når selv så store virksomheder, med millioner og atter millioner af kroner spenderet på it-sikkerhed, kan komme i klemme, hvordan skal det så ikke være hos den mindre forretningsdrivende.

Læs artiklen fra Computerworld omkring hjemmeside hacking

undgå hacking

Hos os har vi arbejdet med online it-sikkerhed og backup igennem snart 10 år

Hos os har vi arbejdet med online it-sikkerhed og backup igennem snart 10 år nu og vi oplever en enorm stor tryghed hos vores kunder, der heldigvis indtil nu har været skånet for disse enorm frustrerende daglige hacking forsøg, der hver dag sker på mange danske hjemmesider. Flere og flere får dog øjnene op for behovet for at sikre sin hjemmeside og webshop mod misbrug, videresendelse af ofre til konkurrende virksomheder mod betaling etc. Tænk over hvorfor ordet sikkerhed bruges mere og mere i pressen. Tænk over ordet “Cyber Crime“, det er de nye fænomener vi skal kæmpe med og mod hver eneste dag på internettet.

vi oplever en enorm stor tryghed hos vores kunder

Skal vi hjælpe jer mod Hacking, Phising, Malware?

Vi sørger for backup, opdateringer og opsætning af sikkerhed samt implementering og overvågning.